24 juli 2020

Nieuwsbrief Dommelweb <-> Needmachine

Voorheen ontving u de nieuwsbrief van Dommelweb. Dommelweb maakt websites en levert diensten in online marketing. Online marketing wordt vanaf nu apart aangeboden in Needmachine. Daarover gaat deze nieuwsbrief.  Als u hem niet meer wilt ontvangen kunt zich afmelden via deze link.

Online marketing met Needmachine.
Gevonden worden via Google en zichtbaar zijn in social media? Dit kan via een samenspel van slimme teksten, perfecte inrichting van de broncode, linkbuilden en advertenties in Google en Facebook. Er zijn mogelijkheden via uiteenlopende kanalen. Uw klant zit gemiddeld 4,5 gemiddeld per dag online. Online advertenties zijn nagenoeg onmisbaar. Wij werken voor uiteenlopende bedrijven waarbij ons de vraag wordt neergelegd: zorg voor meer bezoekers die klanten willen worden. Wij kunnen dan een pakket samenstellen waarbij de doelstellingen nauwgezet aansluiten met uw wensen. Bekijk het voorbeeld Maaskant Reizen.

Nieuwe website in WordPress?
Wordpress is het wereldwijd het meest gebruikte open source-systeem. Wij bouwen website voor verschillende doeleinden en bedrijven. Wij kunnen betaalbare webshops leveren.

Needmachine Academy.
Met een dagtraining krijgt u één-op-één training in

Na het volgen van de training Adwords bent u in staat een Google Adwords campagne op te zetten voor uw bedrijf. U kunt dan voor uw bedrijfswebsite een toppositie verwerven op bepaalde zoekwoorden. Dit is de SEA-training. U kunt ook inboeken voor verdieping in SEO. De natuurlijke (organic) vindbaarheid.

Ons bedrijf bestaat uit twee apart onderdelen. Dommelweb en Needmachine. Bekijk onze ontwerpen.

U zit in ons bestand. U kunt zich gewoon uitschrijven als u deze nieuwsbrief niet wilt ontvangen, volg deze link.