6 januari 2021

Online training Adwords

Op deze pagina vind je binnenkort trainingsmodules in SEO, SEO voor WordPress, Google Ads en adverteren in Facebook. Hieronder vind je alvast de mogelijkheden met een online maatwerk-training. Het is nu al mogelijk een online training te boeken. Boek hier deze training of vraag naar de mogelijkheden.

Samen met jou, je eigen website optimaliseren.
Het bijzondere aan mijn training is dat het alleen maar gaat over jouw website of de website van je bedrijf. Er is alleen maar aandacht voor jouw zoekwoorden, jouw beschrijvingen in Google, de beïnvloedingsfactoren die op jouw website staan, url-uitgangen, semantiek enzovoorts. Alles wat belangrijk is om jouw website hoog te laten eindigen in de zoekmachines.

Via Microsoft Teams maken we een videoverbinding en via de schermdelen-mogelijkheid leg ik stap-voor-stap uit hoe het werkt. De training duurt ongeveer drie uur en de prijs is eenmalig € 195,-. Je krijgt daarna nog één volle maand gratis support en ondersteuning in deze campagne waarbij je vragen zal beantwoorden. Tevens geef ik inzichten in SEO waarmee je dus je website bovenaan krijgt zonder te betalen. Je kan de training natuurlijk ook met zijn tweeën volgen. Let op dit aanbod is tijdelijk en zeer afhankelijk van aantal inschrijvers. Op deze plek zullen online modules verschijnen.

Lees referenties van Aeres, KW1C een deelnemers die je voorgingen op: