13 september 2016

E-mail-marketing

Persoonlijk en relevant communiceren kan met e-mailmarketing.

Elke goede nieuwsbrief heeft een spitsvondige copywriter nodig. Needmachine ontwikkelt voor bedrijven nieuwsbrieven op maat. Steeds opnieuw zal ik proberen met een scherpe pen de lezer te raken dusdanig dat ie overgaat tot interactie.

Nieuwsbriefapplicaties kun je opzetten in eigen beheer. Dit kan bijvoorbeeld met Mailchimp. Dit is wereldwijd het meest gebruikte systeem. Wil je echt een maatwerk-applicatie waarbij je e-mailmarketing kan bedrijven en een eigen klantendatabase wil beheren?  Dit kan met een applicatie met van Webpower waarmee we samenwerken. Tekst en boodschap worden steeds afgestemd op de gebruiker en er wordt gekeken in welke fase hij zit in de “customer journey”. Dit maakt de kans op verzilvering van een lead vele malen groter!  Met een dashboard kan je monitoren en doelgroepen activeren waar de nieuwsbrief naar toe moet. Er zit een gedachte achter en dat is dat mensen minstens drie keer een nieuwsbrief moeten zien voordat ze tot actie over gaan. In verband met AVG-wetgeving moet je dus dit op een slimme manier aanpakken. Als ik een voorbeeld zou moeten geven dan verwijs ik graag naar het nieuwsbrief-systeem van Maaskant Reizen waarvoor wij een Webpower nieuwsbriefapplicatie mochten ontwikkelen. Hier slagen we er in steeds een grotere groep te bereiken zonder dat we veel uitschrijvers krijgen.

Verdiepen kan automation software. Daarmee je kan zien welke klanten je website hebben bekeken waarna je een veel krachtigere acquisitie kan opzetten.

Mailchimp

Needmachine werkt vaak niet altijd met Mailchimp. Indien u al een ander nieuwsbriefsysteem heeft is dat voor ons geen probleem.

Met Mailchimp is in ieder geval het volgende mogelijk.

  • Eenvoudig je adressen toevoegen en beheren.
  • Hogere respons dankzij persoonlijke en relevante inhoud voor elke doelgroep.
  • Meer inzicht in de effecten met gedetailleerde rapportages en statistieken.
  • Crossmediale mogelijkheden met SMS, website en sociale media.
  • Needmachine kan voor u bovenstaande geheel klaarzetten en beheren. Neem met ons contact op voor meer informatie.

Needmachine werkt met eigentijdse webdesigners die een ontwerp creëren dat helemaal bij uw profiel past. Ook met een klein budget is er bij ons keuze genoeg uit verschillende ontwerpen en mogelijkheden.

Tags: e-mailmarketing, Den Bosch, nieuwsbrieven, Den Bosch, nieuwsbriefapplicatie.