13 september 2016

Optimaliseren (SEO)

Wat is SEO-copywriting? Copywriting is het schrijven van wervende teksten voor reclamedoeleinden. SEO staat voor Search Engine Optimization (in het Nederlands noemen we dat zoekmachine-optimalisatie). Het is een combinatie van het schrijven van wervende teksten en tegelijkertijd goed indexeerbaar maken voor bijvoorbeeld Google.

Voor het goed neerzetten van deze optimalisatie onderscheiden we drie werkgebieden:

  • keywords-analyse. Zoekwoorden worden vergeleken met zoekopdrachten van uw doelgroep.
  • keywords-mapping. Het groeperen en in kaart brengen van deze zoekwoorden. Vragende zinnen bijvoorbeeld worden meegenomen. Bijvoorbeeld: Hoeveel duur is een Samsung-telefoon?
  • Keywords-integratie. Het plaatsen van de belangrijkste zoekwoorden in de broncode op plekken waar de zoekrobot langs komt.

Als je wil weten of je website voldoet aan goede SEO-eisen vraag dan vrijblijvend onze quicksan aan.

Door goede SEO copy-writing verander je website-bezoekers in klanten. Je overtuigd ze jouw product af te nemen of contact op te nemen. We schrijven vanuit twee invalshoeken. Één, bovenaan komen in de zoekmachines. Twee, met zoveel mogelijk overtuiging proberen te bezoeker te verleiden tot het maken van contact.

Goede verzorgde SEO-teksten op je website zorgen ervoor dat de site veel beter vindbaar wordt in Google. Als je de teksten goed samenstelt dan verbeteren ze de leesbaarheid en overtuig je meer.

Needmachine heeft jarenlange ervaring opgebouwd  met het schrijven van doordachte SEO-teksten die gericht zijn op de doelgroep. Smulweb.nl, Maaskant Reizen, Mitsubishi, Sint Jozefoord, SK Natuursteen hebben bijvoorbeeld mogen helpen met hun teksten.

Met hoogwaardige copywriting brengt Needmachine de verkoopeffectiviteit (oftewel het conversievermogen) van je website naar het volgende niveau. Zogezegd: “goede bezoekers waarvan we klanten maken”.  Als je meer wil weten over SEO-copywriting neem dan met ons contact op.

Tags: seo consultant den bosch, seo copywriting, seo expert, seo specialist.