13 september 2016

Website-statistieken

Statistieken van je website met Google Analytics. 
Onmisbaar gereedschap bij  internetmarketing zijn de statistieken. Google Analytics geeft prima overzichten van het aantal bezoekers en welke pagina’s bezocht zijn. Daarnaast gebruiken we ook Search Consolé, de webmasterhulptools van Google.

Google Analytics echter is het meest gebruikte statistiekenpakket waar de meest belangrijkste gegevens staan te vinden. Aan de hand van uw doelstellingen (KPI’s) richten we deze in.

analytics

Google Analytics biedt de mogelijkheid tot doormeten van uw online marketinginspanningen met conversietrackers (eCommerce-tracking en advance eCommerce).  Dat betekent dat we precies kunnen zien hoeveel eruit de website binnenkomt en hoe de verhouding ligt van betaalde klikken (Adwords) en organische (gratis) gegeneerde klikken. We koppelen de omzet aan de marketingkanalen (zie metroplan) en we kijken of de KPI’s behaald kunnen worden.

Kortom Needmachine zorgt op gebied van Google Analytics voor het volgende:

  • Volledige Google Analytics implementatie van de gehele site.
  • Helder overzicht via een dashboard op basis van uw doelstellingen (KPI’s).
  • eCommerce-tracking en advanced eCommerce met conversietrackers.
  • Inzicht in effectiviteit van online marketing kanalen.
  • Steeds op zoek naar verbeteringen.


Cuutio

Cuutio is de ultieme tool die inzichten geeft in de stand van je website met de belangrijkste zoekwoorden t.a.v. websites van de concurrentie. Deze geeft een zeer heldere visualisatie van de actuele posities van zoekwoorden en je content-prestaties.

cuutio