31 augustus 2018

Team Needmachine

Jos Oerlemans (eigenaar)
Functie: SEO-SEA (Adwords) + Social Media  Marketing (Facebook)

Na het voltooien van de lerarenopleiding Nederlands heb ik een jaar Academie voor Journalistiek – Nieuwe Media gedaan. Vrij kort daarna ben ik in dienst getreden als webredacteur op Smulweb.nl alwaar ik het vak van SEO-expert in de keuken heb kunnen leren.

Vanaf 2002 ben ik zelfstandige en heb meerdere bedrijven opgericht zoals Womack Directional Hearing (gehoortoestel), Dommelweb (ontwikkeling van websites) en Wijnwinnaars (online wijnwinkel).

Mijn bedrijf was met Womack genomineerd voor de Herman Wijffels-prijs.  We wonnen met Dommelweb de 2e prijs voor de Hersenbokaal (uitgereikt door de Hersenstichting). Ook waren we genomineerd voor de Johan Stekelenburg-award (2008).

Ik ben in bezit van Google Adwords-certificaten en ik ben als online marketeer betrokken bij bedrijven met + 1000 K omzet p/j. Ik schrijf regelmatig een blog en ik geef lezingen. Meer informatie vind je op mijn Linkedn-profiel.

Ton Kemp
Internetmarketing-projectmanagement & WordPress
Ton is vooral actief als marketeer in het front-end gedeelte (front-end is datgeen wat je ziet op het scherm). Vraagt zich af, als er bezoekers komen, hoe we ervoor zorgen dat we ze binnen hengelen.

Jasper Schenk
Data-analyse en Google Adwords.
Na het voltooien afronden van Universiteit van Tilburg heeft Jasper gewerkt bij Google zelf en enkele bureau’s in online marketing. Gespecialiseerd in het doorgronden van massieve aantallen data van waaruit een rode draad dient te worden afgeleid. Is dus een kei in data-analyses en zorgt ervoor dat nieuwe doelgroepen worden aangeboord.

Boy Verspaandonk
Webdesign en UX-expercience
Boy tekent superstrakke websites uit voor onze klanten. Tevens ontwikkelt hij de meest fantantastische logo’s waar je jarenlang plezier van hebt.