Professionals in internetmarketing

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Online ondersteuning in Facebook-adverteren

Via een online verbinding en de scherm-delen functie kunnen we je direct ondersteuning bieden in het stellen van uw advertentie-campagne. Daarnaast zijn we je sparring-partner op strategisch gebied. Doelgroep, doelstellingen en de Return On Investment (ROI) worden samen met jou bepaald.

Met Facebook  en Instagram kun je zeer gericht targetten op demografische factoren en interesses. Deze interactie die dan tot stand komt geeft je de kans meer leads te genereren en een loyale relatie op te bouwen met uw klant. De advertentie-campagnes zijn zeer goed meetbaar. Je kan de campagnes zo instellen dat alleen mensen die interesse hebben in jouw product of dienst de advertenties te zien krijgen.

Wij helpen u op weg binnen Social Media-land met advertenties.
Op basis van een plan richten wij een Facebook of Instagram voor u in. We targetten het zo dat de grootste kanshebbers voor een conversie (contactmomenten) worden benaderd.

In het kort de voordelen van Social media in bijzonder Facebook-adverteren:

 

  • Lokaal getoonde advertenties tot wereldwijd adverteren.
  • Sterke segmentatie door perfecte uitschifting van de doelgroepen.
  • B2C een met zeer groot bereik.
  • Scherpe controle op de budgetten.

Alles wordt met een heldere rapportage met je doorgenomen. Op ons kantoor in hartje Den Bosch bent u van harte welkom.

tags: facebook-specialist Den Bosch, instagram adverteren

Als ZZP-er succesvol zijn in Facebook Ads!

De mogelijkheden om de advertenties in te stellen zijn zeer uitgebreid. Het is niet vreemd wanneer je als je als leek hier mee aan de slag gaat en dat het je dan het duizelt van de mogelijkheden. We kunnen je online begeleiden met het instellen van een effectieve campagne.

Voordat we het gaan instellen maken we bewuste keuzes in het bedenken van de doelgroepen die relevant zijn voor jouw bedrijf. Ook stellen we realistische doelen op. Daarna gaan we je account inrichten waarbij we meteen allerlei vragen krijgen opworpen zoals regio, budget, demografische factoren. Te veel om op te noemen. We kunnen je betaalbaar en effectief hierin begeleiden waarbij jouw leerdoelen voorop staan.

Er komt veel kijken bij een succesvolle Facebook-advertentie. Het bedenken van je doelgroep, het inrichten van je account, het maken van de post en nog veel meer. Daarom delen we graag onze kennis, zodat jij winstgevende advertenties kan maken! Met de schermdelen functie ga ik online wegwijs maken in deze Facebook-campagnes.

Bekijk hieronder ook de mogelijkheden voor adverteren via Instagram.

Doe de Quickscan!

In drie maanden naar een succesvolle website! Wilt uw bovenaan komen in Google? Laten we beginnen met een analyse van de huidige website. Binnen een dag krijgt u offerte.

In drie stappen naar de next level:
• Doe de aanvraag • Wij analyseren uw website en maken een prijsopgave.
• Na akkoord, wij optimaliseren uw website.

Na drie maanden betere prestaties van website door SEO, linkbuilding + (..eventueel) advertenties.