Professionals in internetmarketing

Zoek
Sluit dit zoekvak.

SEO-website optimaliseren

Needmachine - Metroplan

Waarom zou ik een website optimaliseren?

Het nut om een website goed voor de zoekmachines te optimaliseren is extra vindbaarheid creëren waardoor je meer bezoekers krijgt. Hierdoor stijgt het aantal bezoekers maar vooral het aantal mensen wat bij jou een product of dienst wil afnemen.

Optimaliseren doen we door de broncode met de metatags, url-structuur en kopteksten zo strategisch mogelijk neer te zetten. Daarnaast kijken we met ons timmermansoog naar de teksten die zichtbaar zijn op de website.

Door spitsvondige SEO copy-writing toe te passen proberen we website-bezoekers te verleiden tot interactie. Bezoekers zijn niet voor niks op je site gekomen en daarom proberen we ze te laten bellen, een offerte te laten aanvragen of een formulier te laten invullen.

In deze teksten combineren we klassieke copywriting met de meest ter zake doende zoekwoorden van een produkt of dienst. Hiermee proberen we relevant te zijn voor de bezoeker. We willen eigenlijk dat hij tot actie over gaat en niet voor eeuwig uit ons zicht verdwijnt.

Voor het goed neerzetten van deze optimalisatie onderscheiden we drie werkgebieden:

  • keywords-analyse. Zoekwoorden worden vergeleken met zoekopdrachten van uw doelgroep. Tool die we hiervoor gebruiken is -->>SEO-surfer.
  • keywords-mapping. Het groeperen en in kaart brengen van deze zoekwoorden. Vragende zinnen bijvoorbeeld worden meegenomen. Bijvoorbeeld: Hoeveel duur is een krat bier? Hiermee zou je zou je zo maar een featured snippet kunnen genereren in Google. Bekijk voorbeeld featured snippet "hoe duur is een krat bier".  Je kan dus extra bezoekers krijgen door een vraag/antwoord-tekst in te bouwen op je website.
  • Keywords-integratie. Het plaatsen van de belangrijkste zoekwoorden in de broncode op plekken waar de zoekrobot langs komt. Lees meer op --> Training SEO.

Als je wil weten of je website voldoet aan goede SEO-eisen vraag dan vrijblijvend onze quicksan aan. Daarin zie je hoe goed en slecht je zoekwoorden zijn op de website.

Overtuig je klant met goeie SEO-teksten.

Je overtuigt ze dus jouw product af te nemen of contact op te nemen. Daarom schrijven we vanuit twee doelstellingen. Één: bovenaan komen in de zoekmachines. Twee: Het aansporen tot het maken van een click naar je website.

De beschrijving van je bedrijf staat dan zo helder en aantrekkelijk mogelijk op de zoekresultatenpagina.

Goede verzorgde SEO-teksten op je website zorgen ervoor dat de site veel beter vindbaar wordt in Google. Als je de teksten goed samenstelt dan verbeteren ze de leesbaarheid en overtuig je meer.

Needmachine heeft jarenlange ervaring opgebouwd  met het schrijven van doordachte SEO-teksten die gericht zijn op de doelgroep. Smulweb.nl, Maaskant Reizen, Mitsubishi, Sint Jozefoord, SK Natuursteen, Cimarron. Allen hebben profijt gehad van de doordachte aanpak die we hebben doorgevoerd op deze websites. Lees meer over hoe we dat doen op –>> SEO-workshop.

Doe de Quickscan!

In drie maanden naar een succesvolle website! Wilt uw bovenaan komen in Google? Laten we beginnen met een analyse van de huidige website. Binnen een dag krijgt u offerte.

In drie stappen naar de next level:
• Doe de aanvraag • Wij analyseren uw website en maken een prijsopgave.
• Na akkoord, wij optimaliseren uw website.

Na drie maanden betere prestaties van website door SEO, linkbuilding + (..eventueel) advertenties.