Professionals in internetmarketing

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Hybride SEO/SEA-training voor ZZP-ers & managers

Totale controle over je eigen campagnes. Geen afhankelijkheid van een duur bureau.

Ik ga je uitleggen hoe je slim je SEO en SEA kan opbouwen. Nu al kun je je één op één laten coachen hoe je

website het beste kan geoptimaliseerd kan worden. Geheel maatwerk perfect afgestemd op jouw website, jouw CMS/beheersysteem en jouw branche.

Via een videoverbinding gaan we aan de slag en met scherm delen, delen we de informatie (Teams, Zoom of Google Meet). Daarom is de cursus hybride: het is EN een training EN je gaat het gelijk zelf doen. Dit is de snelste methode om de materie onder de knie te krijgen.

Samen met jou, je eigen website optimaliseren.

Wil je met je website bovenaan komen in Google? Het bijzondere aan mijn training is dat het alleen maar gaat over jouw website of de website van je bedrijf. Er is alleen maar aandacht voor jouw zoekwoorden, jouw beschrijvingen in Google, de beïnvloedingsfactoren die op jouw website staan, url-uitgangen, semantiek enzovoorts. Alles wat belangrijk is om jouw website hoog te laten eindigen in de zoekmachines.

Via Microsoft Teams (of Meet of Zoom) maken we een videoverbinding en via de schermdelen-mogelijkheid leg ik stap-voor-stap uit hoe het werkt. De training duurt ongeveer drie uur en de prijs is eenmalig € 195,-. Je mag natuurlijk ook naar mijn kantoor komen!

Na de training krijg je nog één volle maand gratis support en ondersteuning in deze campagne waarbij ik al je vragen zal beantwoorden. Tevens geef ik inzichten in SEO waarmee je dus je website bovenaan krijgt zonder bij te betalen voor advertenties. Je kan de training natuurlijk ook met zijn tweeën volgen. Let op! ..dit aanbod doe ik omdat mijn nieuwe website online is en ik wil onderzoeken of mensen dienstbaar kan zijn met mijn kennis. Het aanbod is tijdelijk en zeer afhankelijk van aantal inschrijvers. Op deze plek zullen binnenkort online modules verschijnen.

De training is bedoeld voor kleine zelfstandigen (ZZP-ers), MKB-ondernemers en managers.

Je kan de optimalisatie ook zijn geheel uitbesteden aan mij. In drie maanden breng ik jouw website naar de hoogste mogelijke posities in de ranking! Het begint altijd met een analyse (quickscan) van de huidige website waarin de huidige techniek wordt doorgelicht. Binnen een dag krijgt u offerte.

In drie stappen naar de next level:
• Doe de aanvraag  via de contactpagina.
• Wij analyseren uw website en maken een prijsopgave.
• Na akkoord: wij optimaliseren uw website in drie maanden.

Na drie maanden heeft uw betere prestaties van website door SEO, linkbuilding + (..eventueel) advertenties (SEA).

In vogelvlucht is dit mijn aanbod:

Doe de Quickscan!

In drie maanden naar een succesvolle website! Wilt uw bovenaan komen in Google? Laten we beginnen met een analyse van de huidige website. Binnen een dag krijgt u offerte.

In drie stappen naar de next level:
• Doe de aanvraag • Wij analyseren uw website en maken een prijsopgave.
• Na akkoord, wij optimaliseren uw website.

Na drie maanden betere prestaties van website door SEO, linkbuilding + (..eventueel) advertenties.